Bojongloa Kalér, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
(dipindahkeun ti Bojong Loa Kalér, Bandung)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Bojong Loa Kalér

Peta lokasi Kacamatan Bojong Loa Kalér
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bojong Loa Kalér nyaéta salasahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.



 t·s·é 

Kota Bandung, Jawa Barat

Bandung coa.png

Kacamatan: Andir | Antapani | Arcamanik | Astanaanyar | Babakanciparay | Bandung Kidul | Bandung Kulon | Bandung Wétan | Batununggal | Bojongloa Kalér | Bojongloa Kidul | Buahbatu | Cibeunying Kalér | Cibeunying Kidul | Cibiru | Cicéndo | Cidadap | Cinambo | Coblong | Gedébagé | Kiaracondong | Léngkong | Mandalajati | Panyileukan | Rancasari | Régol | Sukajadi | Sukasari | Sumurbandung | Ujungberung



Nuvola filesystems folder home.png