Cikunir, Singaparna, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cikunir

Peta lokasi Cikunir
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Kacamatan Singaparna
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cikunir nyaéta salasahiji désa di kacamatan Singaparna, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg