Dago, Coblong, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Dago

Peta lokasi Dago
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Kacamatan Coblong
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Dago nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Coblong, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg