Jatireja, Compréng, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Jatireja

Peta lokasi Jatireja
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Compréng
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Jatireja nyaéta salasahiji désa di kacamatan Compréng, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg