Kota Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jakarta Selatan
100px

Lambang Jakarta Selatan
280px

Peta lokasi Jakarta Selatan
Motto "Rambutan Rapiah - Burung Gelatik"
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota Kebayoran Baru
Lega Wilayah 145,73 km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
1.8 yuta jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
10

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Drs. H.A Dadang Kafrawi, MSi
Kode area telepon 021
DAU Rp. -

Situs web resmi: http://selatan.jakarta.go.id/

Jakarta Selatan nyaéta hiji kota di beulah kidul Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di beulah kalér Jakarta Selatan wawatesan jeung Jakarta Pusat, di beulah wétan jeung Jakarta Timur, di beulah kidul jeung Dépok, di beulah kulon kalérna jeung Jakarta Barat sarta kulon kidulna jeung Tangerang.

Jakarta Selatan mangrupakeun kota di DKI panggedéna, miboga pangeusi panglobana, tur pangbeungharna.

Daptar Kacamatan Jakarta Selatan[édit | sunting sumber]

Kacamatan di Jakarta Selatan nyaéta:

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


 
DKI Jakarta
Kota

Jakarta Utara: Cilincing | Koja | Kelapa Gading | Tanjung Priok | Pademangan | Penjaringan
Jakarta Barat: Taman Sari | Tambora | Grogol | Palmérah | Kebon Jeruk | Kembangan | Cengkaréng | Kalideres
Jakarta Pusat: Gambir | Tanah Abang | Ménténg | Senén | Cempaka Putih | Johar Baru | Kemayoran | Sawah Besar
Jakarta Timur: Matraman | Pulo Gadung | Jatinegara | Durén Sawit | Kramat Jati | Makassar | Pasar Rebo | Ciracas | Cipayung | Cakung
Jakarta Selatan: Kebayoran Baru | Kebayoran Lama | Pesanggrahan | Cilandak | Pasar Minggu | Jagakarsa | Mampang Prapatan | Pancoran | Tebet | Setiabudi

Kabupatén

Kepulauan Seribu: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara

Tempo ogé: Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia


Nuvola filesystems folder home.png