Kota Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jakarta Pusat
80px

Lambang Jakarta Pusat
Gambar:Locator Kota Jakarta Pusat.png

Peta lokasi Jakarta Pusat
Motto
Propinsi DKI Jakarta
Ibukota {{{ibukota}}}
Lega Wilayah - km²
Kordinat
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
-
- jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
8

Dasar hukum
Tanggal
Walikota Muhayat
Kode area telepon 021
DAU Rp. -

Situs web resmi: http://pusat.jakarta.go.id/

Jakarta Pusat nyaéta hiji kota di puseur Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di kaléreun Jakarta Pusat wawatesan jeung Jakarta Utara, di beulah wétan jeung Jakarta Timur, di beulah kidul jeung Jakarta Selatan sarta di beulah kulonna wawatesan jeung Jakarta Barat.

Jakarta Pusat mangrupakeun kota pangleutikna di DKI.

Daptar kacamatan:[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


 
DKI Jakarta
Kota

Jakarta Utara: Cilincing | Koja | Kelapa Gading | Tanjung Priok | Pademangan | Penjaringan
Jakarta Barat: Taman Sari | Tambora | Grogol | Palmérah | Kebon Jeruk | Kembangan | Cengkaréng | Kalideres
Jakarta Pusat: Gambir | Tanah Abang | Ménténg | Senén | Cempaka Putih | Johar Baru | Kemayoran | Sawah Besar
Jakarta Timur: Matraman | Pulo Gadung | Jatinegara | Durén Sawit | Kramat Jati | Makassar | Pasar Rebo | Ciracas | Cipayung | Cakung
Jakarta Selatan: Kebayoran Baru | Kebayoran Lama | Pesanggrahan | Cilandak | Pasar Minggu | Jagakarsa | Mampang Prapatan | Pancoran | Tebet | Setiabudi

Kabupatén

Kepulauan Seribu: Kepulauan Seribu Selatan | Kepulauan Seribu Utara

Tempo ogé: Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia


Nuvola filesystems folder home.png