Légok Kalér, Paséh, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Légok Kalér

Peta lokasi Légok Kalér
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Paséh
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Légok Kalér nyaéta salasahiji désa di kacamatan Paséh, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg