Mustafa Kemal Atatürk

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Mustafa Kemal Atatürk

Mustafa Kemal Atatürk atawa anu kasohor Gazi Mustafa Kemal Pasha nya éta jéndral dina mangsa perang Dunya I anu gumelar tanggal 19 Méi 1881 di kota Thessaloniki, Makédonia, Yunani. Mustafa Kemal nyaéta Présidén Turki ke-1. Dilantik Séptémber 1923, pupus di Istanbul 10 Nopémber 1938.