Pervez Musharraf

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pervez Musharraf
پرويز مشرف
Presiden Pakistan ka-12
Incumbent
Awal jabatan
20 Juni 2001
Perdana Mentri Zafarullah Khan Jamali, Chaudhry Shujaat Hussain jeung Shaukat Aziz
Saméméhna Muhammad Rafiq Tarar
Katerangan lian
Gumelar 11 Agustus 1943 (1943-08-11) (yuswa 70)
Flag of Imperial India.svg Delhi, India Britania
Partéy pulitik Liga Muslim Pakistan (Q)

Jéndral Pervez Musharraf (Basa Urdu: پرويز مشرف) (babar 11 Agustus 1943) nyaeta Presiden Pakistan tur Pupuhu Staf Angkatan Bersenjata Angkatan Bersenjata Pakistan nu naek kalungguhan ku jalan kudéta. Anjeunna naek dina 2 Oktober, 1999, ngagulingkeun Nawaz Sharif, Perdana Mentri kapilih, nu satuluyna mangku kalungguhan Pupuhu Eksekutif. Satuluyna, anjeunna oge mangku kalungguhan Presiden Pakistan.

Catetan[édit | sunting sumber]

Buku[édit | sunting sumber]

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Pervez Musharraf ku jalan nyungsi proyék sawargina Wikipedia
Wiktionary-logo-en.png Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity
Loka resmi
Biograpi jeung profil
Bahan Video ngeunaan Musharraf
Buku ngeunaan Musharraf
Artikel jieunan Musharraf
Wawancara
Referendum
Electoral College vote
Artikel lianna
Survey
Kalungguhan pulitis
Saméméhna
Nawaz Sharif
Chief Executive / Perdana Mentri Pakistan
12 Oktober, 199920 Juni, 2001
Sanggeusna
Zafarullah Khan Jamali
Saméméhna
Muhammad Rafiq Tarar
Presiden Pakistan
20 Juni, 2001 – kiwari
'Ngajabat
Kalungguhan militér
Saméméhna
Jendral Jehangir Karamat
Chief of Army Staff of the Pakistan Army
1998–Kiwari
Sanggeusna
Ngajabat
Persondata
NAME Musharraf, Pervez
ALTERNATIVE NAMES پرويز مشرف (Urdu)
SHORT DESCRIPTION Presiden Pakistan
DATE OF BIRTH 11 Agustus, 1943
PLACE OF BIRTH Daryaganj, Delhi, India
DATE OF DEATH living
PLACE OF DEATH
Soekarno.jpg