Pasantrén Shobarul Yaqien

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Pondok Pasantrén Shobarul Yaqien nyaéta hiji pondok pasantrén anu dipingpin ku K.H. Abun Bunyamin, atawa leuwih dipikawanoh jeung sebutan Uwa Ajengan. Pondok Pasantrén ieu aya di dèsa Kawunggirang, kacamatan Majalengka, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat.

Pasantrén ngajarkeun poko-poko ageman Islam sarta palajaran tambahan ka para santri, pikeun dakwah sarta kahirupanana. Pasantrén ieu ngabogaan rébuan santri. Kaayaan pasantrén tenang sarta bersih, anu dirawat kalayan rapih ku kabéh nu nyicinganana. Lahan pasantrén nyaéta salega 2 hektar, dilengkepan kolam lauk sarta taman kembang.


Nulis.jpg