Purwawinangun, Kuningan, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Purwawinangun

Peta lokasi Purwawinangun
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Kuningan
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Purwawinangun nyaéta salasahiji désa di kacamatan Kuningan, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg