Rawa Buaya, Cengkaréng, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Rawa Buaya

Peta lokasi Rawa Buaya
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Cengkaréng
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Rawa Buaya nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Cengkaréng, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg