Taman Sari, Sétu, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Taman Sari

Peta lokasi Taman Sari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Sétu
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Taman Sari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sétu, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg