Tanjung Priok, Jakarta Utara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Tanjung Priok

Peta lokasi Kacamatan Tanjung Priok
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Utara
Camat -
Lega 24,90 km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 7

Tanjung Priok nyaéta salasahiji kacamatan di Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kota Jakarta Utara, DKI Jakarta

Kacamatan: Cilincing | Kelapa Gading | Koja | Pademangan | Penjaringan | Tanjung Priok



Nuvola filesystems folder home.png