Wikipedia:Bot

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Robot atawa bot nyaéta prosés otomatis nu patali jeung Wikipedia sakumaha ilaharna éditor manusa.

Naha kudu bot[édit | sunting sumber]

Lamun hiji pamaké dibéré status bot hartia pamaké kasebut geus meunang kapercayaan sarta bisa disebutkeun yén éditan-éditanana 100% lain spam atawa vandal. Ku kituna, henteu perlu dipariksa deui ku nu sok nempo parobahan panganyarna. Alatan éta Mediawiki default-na henteu mintonkeun suntingan bot di halaman parobahan panganyarna sangkan para pemantau bisa berkonsentrasi mariksa suntingan-suntingan ti pamaké-pamaké dawam séjénna. Hal ieu kapaké dina kaayaan kawas dina Wikipedia basa Inggris anu ngabogaan rébuan suntingan unggal poéna. Ku jalan disumputkeunana éditan bot, mangka baris ngagancangkeun pamariksaan éditan pamaké. Éditan bot bisa ogé dipucunghulkeun ku cara nambahan hidebots=0 dina url-na.

Paménta status bot[édit | sunting sumber]

Tos janten Bot[édit | sunting sumber]

Mangga tingal Log status bot jeung arsip paménta nu geus disatujuan.

Ménta status bot (Making a request)[édit | sunting sumber]

Bagéan ieu tempat ménta status bot ti komunitas. Ieu mangrupa prosédur standar nu disaratkeun ti meta. Ditulis ogé dina basa Inggris supaya bisa dibaca ku steward.

Put your request for bot status here
Run your bot for a couple of days before requesting bot status
Inactive bots will be revoked
Use the template below

===== botname =====
Responsible owner: ownername (bot owner username on main Wikipedia)
Bot functions:
Already used with bot status on:

Your signature

Keur birokrat: digunakeun keur ngesét pamaké jadi bot.


CommonsDelinker[édit | sunting sumber]
  • Responsible owner: m:User:CommonsDelinker
  • Bot functions: interwiki linking
  • Already used with bot status on: all local wikis

--kandar 13:16, 28 April 2008 (UTC)

Satuju (Agree)[édit | sunting sumber]
  • Symbol support vote.svg Satuju -- kontribusi >100; Oktober masih aktif ngupdate --Tedi (sawala) 01:38, 19 Oktober 2008 (UTC)
Teu satuju (Disagree)[édit | sunting sumber]
Alexbot[édit | sunting sumber]
  • Responsible owner: Alexsh
  • Bot functions:Interwiki
  • Already used with bot status on:[1] 145 wikipedias, 9 wikinews...etc

--Alexsh 05:30, 28 Juni 2008 (UTC)

Satuju (Agree)[édit | sunting sumber]
Teu satuju (Disagree)[édit | sunting sumber]
  • Symbol oppose vote.svg Teu satuju -- kontribusi <100, terahir update Agustus (contribution less than 100, Sept, Oct have no contribution)--Tedi (sawala) 01:41, 19 Oktober 2008 (UTC)
WikiDreamer Bot[édit | sunting sumber]
  • Operator: WikiDreamer
  • Automatic or Manually Assisted: Automatic
  • Programming Language(s): Python (Pywikipedia framework)
  • Function Summary: Interwiki from French Wikipedia
  • Already has a bot flag in: 60 wikipedia, more details here

Thanks! --WikiDreamer 15:22, 13 Juli 2008 (UTC)

Satuju (Agree)[édit | sunting sumber]
Teu satuju (Disagree)[édit | sunting sumber]
  • Symbol oppose vote.svg Teu satuju -- less contribution (<100), last edit: July --Tedi (sawala) 01:43, 19 Oktober 2008 (UTC)
Luckas-bot[édit | sunting sumber]
  • Operator: Luckas Blade
  • Automatic or Manually Assisted: Automatic
  • Programming Language(s): Python (Pywikipedia framework)
  • Function Summary: Interwiki
  • Already has a bot flag in: 43 wikis

Thanks! --Luckas Blade (sawala) 21:14, 18 Agustus 2008 (UTC)

Satuju (Agree)[édit | sunting sumber]
Teu satuju (Disagree)[édit | sunting sumber]
  • Symbol oppose vote.svg Teu satuju -- no contribution except user page --Tedi (sawala) 01:45, 19 Oktober 2008 (UTC)
Albambot[édit | sunting sumber]

Thank you! --Albambot (sawala) 05:58, 5 Oktober 2008 (UTC)

Satuju (Agree)[édit | sunting sumber]
Teu satuju (Disagree)[édit | sunting sumber]
  • Symbol oppose vote.svg Teu satuju - nott agree yet, less contribution --Tedi (sawala) 08:37, 23 Nopémber 2009 (UTC)
CarsracBot[édit | sunting sumber]
  • Responsible owner: ?
  • Bot functions: interwiki links?
  • Requested by kandar (sawala) 15:39, 7 April 2009 (UTC)
Satuju (Agree)[édit | sunting sumber]
  • Symbol support vote.svg Satuju asap --Tedi (sawala) 06:45, 28 April 2009 (UTC)
Teu satuju (Disagree)[édit | sunting sumber]
TjBot[édit | sunting sumber]

Responsible owner: Tjmoel Bot functions: interwiki Already used with bot status on: id Tjmoel (sawala) 06:55, 19 Nopémber 2009 (UTC)

Satuju (Agree)[édit | sunting sumber]
  • Symbol support vote.svg Satuju bot nu mantuan keur interwiki, entong nu sejen. --° kang iwan ° 05:48, 29 Nopémber 2010 (UTC)
Teu satuju (Disagree)[édit | sunting sumber]
  • Symbol oppose vote.svg Teu satuju -- belum setuju. kalau kontribusi sudah lebih dari 100, baru setuju --Tedi (sawala) 08:35, 23 Nopémber 2009 (UTC)
Jumlah suntingan sudah lebih dari 100. Salam — Tjmoel Icons-flag-id.png bicara 17:48, 27 Nopémber 2010 (UTC)
Mjbmrbot[édit | sunting sumber]
  • Responsible owner: Mjbmr (bot owner username on main Wikipedia)
  • Bot functions: Interwiki
  • Already used with bot status on: Please See Here
  • Automatic or Manually Assisted: Automatic
  • Programming Language(s): Python (Pywikipedia framework)

Thank you in advance —  Mjbmr Talk 13:57, 9 Désémber 2010 (UTC)

Done. --Mav (sawala) 02:46, 22 Désémber 2010 (UTC)
Satuju (Agree)[édit | sunting sumber]
Teu satuju (Disagree)[édit | sunting sumber]
Ripchip Bot[édit | sunting sumber]

Thanks in advance. Béria Lima msg 20:05, 16 Maret 2011 (UTC)

Done. Jafeluv (sawala) 13:17, 19 Maret 2011 (UTC)
Satuju (Agree)[édit | sunting sumber]
Teu satuju (Disagree)[édit | sunting sumber]
HiW-Bot[édit | sunting sumber]
  • Operator  : Hedwig in Washington
  • Automatic or Manually Assisted : automatic
  • Programming Language(s)  : Python (pywikipedia), daily update
  • Function Summary  : Interwiki, Internationalization by removing chaos in Babel-Category so it can be used properly and easy. Double redirects will be added shortly
  • Already has a bot flag (Y/N)  : Yes: 31 Wikis so far, others pending. see here
  • Function Details  : just using the standard interwiki.py; parameters: -auto -all - log -catr

I humbly request bot status on this wiki in order to update Interwiki, and improve Internationalization by removing chaos in Babel so it can be used properly and easy by everyone.

Thank you for consideration! --Hedwig in Washington (sawala) 04:28, 16 Séptémber 2011 (UTC)

Done. --kandar (sawala) 4 Juni 2012 12.49 (UTC)
Botrie[édit | sunting sumber]

I request for a bot status for Botrie

  • Bot : - Botrie
  • Responsible owner: (bot owner username on main Wikipedia)
  • Bot functions: interwiki, cosmetic changes, welcome
  • Already used with bot status on: id, jv, map-bms, bjn SUL meta

Riemogerz (sawala) 29 Méi 2012 16.27 (UTC)