0 Maret

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

0 Maret nyaéta tanggal fiktif antara 28 Pébruari (29 Pébruari dina warsih kabisat) sarta tanggal 1 Maret. Formulasi ieu dipaké di sawatara pakakas beyé kawas Microsoft Excel minangka cara pikeun matak bisa panjang anu variatif ti bulan-bulan sarta warsih kabisat.[1]

"0 Maret" sakapeung dipaké ku astronom minangka sinonim pikeun poé pamungkas Pébruari.[2]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. Simon Ramo, Ronald Sugar, Strategic Business Forecasting: A Structured Approach to Shaping the Future 
  2. Astronomical Almanac for the year 2003, Washington and London: U.S Government Printing Office and The Stationery Office, 18 April 2001, hlm. K2 

28 Pébruari - 29 Pébruari - 0 Maret - 1 Maret