480

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 450-an 460-an 470-an 480-an 490-an 500-an 510-an
Taun: 477 478 479 - 480 - 481 482 483

Taun ka-480 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png