470-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1
Abad: Abad ka-4 - Abad ka-5 - Abad ka-6
Dékade: 440-an 450-an 460-an - 470-an - 480-an 490-an 500-an
Taun: 470 471 472 473 474
475 476 477 478 479
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

470-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 470 nepi ka taun 479.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png