850

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-8 - abad ka-9 - abad ka-10
Dékade: 820-an 830-an 840-an 850-an 860-an 870-an 880-an
Taun: 847 848 849 - 850 - 851 852 853

Taun ka-850 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[edit | edit source]

Nu babar[edit | edit source]

Nu pupus[edit | edit source]

Poé peré[edit | edit source]

Tumbu luar[edit | edit source]

Nuvola apps clock.png