830-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-1
Abad: Abad ka-8 - Abad ka-9 - Abad ka-10
Dékade: 800-an 810-an 820-an - 830-an - 840-an 850-an 860-an
Taun: 830 831 832 833 834
835 836 837 838 839
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

830-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 830 nepi ka taun 839.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png