Abail, Teupah Tengah, Simeulue

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Abail
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténSimeulue
KacamatanTeupah Tengah

Abail nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Teupah Tengah, Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Teupah Tengah, Simeulue


Gnome-home.svg