Abha

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pikeun kagunaan séjén tina Abha, tempo Abha (disambiguasi).
Abha
أبها
Abha.jpg
Nagara Bandéra Arab Saudi Arab Saudi
Propinsi `Asir

Abha (Basa Arab: أبهاAbhā) nyaéta ibu kota Propinsi `Asir di Arab Saudi.

Citakan:Saudi cities

Koordinat: 18°13′24″N 42°30′26″E / 18.22333°N 42.50722°E / 18.22333; 42.50722