Aburan Batang Tebo, Tebo Tengah, Tebo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aburan Batang Tebo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTebo
KacamatanTebo Tengah

Aburan Batang Tebo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tebo Tengah, Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Tebo Tengah, Tebo


Gnome-home.svg