Aburan Batang Tebo, Tebo Tengah, Tebo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aburan Batang Tebo
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jambi
Kabupatén Tebo
Kacamatan Tebo Tengah

Aburan Batang Tebo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tebo Tengah, Kabupatén Tebo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Tebo Tengah, Tebo


Gnome-home.svg