Adan, Tangan-Tangan, Aceh Barat Daya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat Daya
KacamatanTangan-Tangan

Adan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tangan-Tangan, Kabupatén Aceh Barat Daya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Tangan-Tangan, Aceh Barat Daya


Gnome-home.svg