Adil Makmur, Bosar Maligas, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adil Makmur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanBosar Maligas

Adil Makmur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bosar Maligas, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bosar Maligas, Simalungun


Gnome-home.svg