Adipala, Cilacap

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adipala
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténCilacap
Lega61,19 Kilométer pasagi
Pangeusi79.025 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.01.03
Désa/kalurahan24

Adipala nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Cilacap, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Citakan:Adipala, Cilacap

  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)