Adipasir, Rakit, Banjarnegara

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Adipasir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanRakit

Adipasir nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Rakit, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg