Adipura Kencana, Bahar Selatan, Muaro Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adipura Kencana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanBahar Selatan

Adipura Kencana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bahar Selatan, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Bahar Selatan, Muaro Jambi


Gnome-home.svg