Adiwarno, Batanghari, Lampung Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adiwarno
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanBatanghari

Adiwarno nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batanghari, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Batanghari, Lampung Wétan


Gnome-home.svg