Batanghari, Lampung Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Batanghari

Peta lokasi Kacamatan Batanghari
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Batanghari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Timur, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Timur Citakan:Batanghari, Lampung Timur


Nuvola filesystems folder home.png