Batanghari, Lampung Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batanghari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Wétan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.07.06
Désa/kalurahan-

Batanghari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Wétan Citakan:Batanghari, Lampung Wétan