Adly Fairuz

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adly Fairuz

Adly Fairuz lahir di (gumelar di Jakarta, 14 April 1987; umur 32 taun) ieu jadi béntang sinetron awalna alatan teu dihaja.[1] Keur éta putra pasangan H. Agus Irianto sarta Hj. Lutfiah ieu nganteur salah sahiji barayana pikeun casting.[1] Teu ngan barayana, Adly ogé ditawaran milu.[1] Kaberuntungan nuturkeun cikal lima duduluran ieu.[1] Sanggeus maén dina FTV kahijina, TEMAN SAHABAT CINTA, Adly mindeng meunang tawaran maén sinetron, di antarana, TIKUS KUCING MENCARI CINTA sarta MILIADER GESER PAGER.[1] Nepi ka pamustunganana meunang peran minangka Aldo dina CINTA FITRI anu ngajadikeun ngaranna terkenal.[1] Karir musik Adly ogé beuki tenar Single The Adly's Band dijudulan Maafkan Cinta baris geura-giru dirilis babarengan album perdana maranéhanana.[1] Di handapeun label Nagaswara, Adly babarengan band The Adlys ngaluarkeun album perdana, kalayan titel PERJALANAN HIDUP.[1] Dua lagu anu aya di jero album perdana ieu, asup jadi soundtrack film COBLOS CINTA, nyaéta lagu Kemenangan sarta Let It Flow.[1]

Dina Kahirupan pribadina adly ogé milih ngajalin kaasih kalayan putri pasangan Fanny Bauty sarta Mark Sungkar nyaéta Shireen Sungkar.[2] Maranéhanana papanggih dina hiji sinetron anu pamustunganana jadi carita cinta di dunya nyata. Sajaba ti éta Adly ogé mindeng mantuan ngerjakeun PR Shireen di lokasi Syuting.[2] Pas di lokasi syuting, kuring resep ngerjakeun PR dibantuan Adly. ref name="sumber2"/>Heneuweuh salahna pan, manéhna anu ngerjakeun,” kedal Shireen “Iya, di lokasi syuting, urang diajar bareng.[2] Tiheula pas SMA, jurusan IPA, jadi resep pisan ( mata palajaran) Fisika sarta Matematika.ref name="sumber2"/>

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i (id)Profil Adly Fairuz (diaksés tanggal 01 Desember 2011)
  2. a b c (id)Karir (diaksés tanggal 01 Desember 2011)
Nulis.jpg