Aek Bonban, Aek Nabara Barumun, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Bonban
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanAek Nabara Barumun

Aek Bonban nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Nabara Barumun, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Nabara Barumun, Padang Lawas


Gnome-home.svg