Aek Buru Selatan, Bilah Barat, Labuhanbatu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Buru Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanBilah Barat

Aek Buru Selatan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bilah Barat, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bilah Barat, Labuhanbatu


Gnome-home.svg