Aek Gerger Sidodadi, Ujung Padang, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Gerger Sidodadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanUjung Padang

Aek Gerger Sidodadi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ujung Padang, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ujung Padang, Simalungun


Gnome-home.svg