Aek Godang, Hulu Sihapas, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Godang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanHulu Sihapas

Aek Godang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hulu Sihapas, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Hulu Sihapas, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg