Aek Loba Pekan, Aek Kuasan, Asahan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Aek Loba Pekan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Kacamatan Aek Kuasan

Aek Loba Pekan nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Aek Kuasan, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Kuasan, Asahan


Gnome-home.svg