Aek Loba Pekan, Aek Kuasan, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Aek Loba Pekan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanAek Kuasan

Aek Loba Pekan nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Aek Kuasan, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Kuasan, Asahan


Gnome-home.svg