Aek Marian MG, Lembah Sorik Marapi, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Marian MG
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanLembah Sorik Marapi

Aek Marian MG nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lembah Sorik Marapi, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lembah Sorik Marapi, Mandailing Natal


Gnome-home.svg