Aek Nabara Jae, Aek Nabara Barumun, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Nabara Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanAek Nabara Barumun

Aek Nabara Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Nabara Barumun, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Nabara Barumun, Padang Lawas


Gnome-home.svg