Aek Nadua, Pasaribu Tobing, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Nadua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanPasaribu Tobing

Aek Nadua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pasaribu Tobing, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pasaribu Tobing, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg