Aek Pardomuan, Angkola Sangkunur, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Pardomuan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanAngkola Sangkunur

Aek Pardomuan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Angkola Sangkunur, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Angkola Sangkunur, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg