Aek Simotung, Saipar Dolok Hole, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Aek Simotung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanSaipar Dolok Hole

Aek Simotung nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Saipar Dolok Hole, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Saipar Dolok Hole, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg