Aek Sipitudai, Sianjar Mula Mula, Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Sipitudai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
KacamatanSianjar Mula Mula

Aek Sipitudai nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sianjar Mula Mula, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sianjar Mula Mula, Samosir


Gnome-home.svg