Aek Tanduk, Barumun Tengah, Padang Lawas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Tanduk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanBarumun Tengah

Aek Tanduk nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Barumun Tengah, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Barumun Tengah, Padang Lawas


Gnome-home.svg