Agats, Asmat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Agats
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiPapua
KabupaténAsmat
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri91.18.01
Désa/kalurahan-

Agats nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Asmat (Papua, Indonésia) dan ibukota kabupatén ieu. Citakan:Agats, Asmat