Agats, Asmat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Distrik Agats

Peta lokasi Distrik Agats
Propinsi Papua
Kabupatén Asmat
Kapala distrik -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/kampung -


Agats nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Asmat (Papua, Indonésia) dan ibukota kabupatén ieu.


 t·s·é 

Kabupatén Asmat, Papua

Lambang Kabupaten Asmat.jpeg

Kacamatan: Agats | Akat | Atsy | Fayi | Pantai Kasuari | Sawaerma | Suator


Nuvola filesystems folder home.png