Agom, Kalianda, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Agom
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanKalianda

Agom nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kalianda, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kalianda, Lampung Kidul


Gnome-home.svg