Kalianda, Lampung Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kalianda

Peta lokasi Kacamatan Kalianda
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Selatan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kalianda nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Selatan, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Selatan Citakan:Kalianda, Lampung Selatan


Nuvola filesystems folder home.png