Ai no shuku

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Ai no Shuku (間の宿 stasion tengah?) nyaeta stasion pos teu resmi sapanjang rute sajarah di Jepang. Stasion pos ieu ayana sapanjang rute (saperti Nakasendō) lamun jarak antara dua tempat jauh teuing atawa lamun hese keur ngaliwatanna. Sabab ieu tempat reureuh teu resmi, teu sakabeh nu ngaliwat meunang reureuh di ieu tempat. Kadangkala dina basa Jepang disingget jadi 間宿.

Ai no Shuku nu kawentar[édit | sunting sumber]

Tōkaidō
Nakasendō