Kakamigahara, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kakamigahara
各務原市
Lokasi Kakamigahara
Kakamigahara aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 87,77 km² (33,9 sq mi)
Lokasi 35°24′N 136°51′E
Lambang
Tangkal Pine
Kembang Azalea
Kantor Pamarentahan Kakamigahara
Alamat 〒504-8555
Naka-Sakura Machi, Kakamigahara-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 058-383-1111
Ramatloka resmi: City of Kakamigahara

Kota Kakamigahara (各務原市 Kakamigahara-shi?) nyaéta salah sahiji kota nu aya di Préféktur Gifu, Jepang.

Dina 1 Nopember, 2004, populasina 148,393 tur kapadetanna 1,691 jiwa per km². Legana nyaéta 87.77 km².

Kota ieu mimiti didirikeun dina tanggal 1 April, 1963 ku ngahijina Naka, Sohara, Unuma, and Inaba.

Gabungan[édit | édit sumber]

Dina 1 Nopember, 2004 saméméhna kota Kawashima ngahiji jeung Kota Kakamigahara.

Geografi[édit | édit sumber]

Wates kota jeung distrik[édit | édit sumber]

Lembaga atikan[édit | édit sumber]

Universitas, Sakola Luhur[édit | édit sumber]

  • Tokai-Gakuin University
  • Chubu-Gakuin University
  • Tokai Women's Junior College

SMA[édit | édit sumber]

  • Gifu Prefectural Kakamihara Senior High School
  • Gifu Prefectural Kakamihara Nishi Senior High School
  • Gifu Prefectural Gifu-Kakamino High School

Patalimarga[édit | édit sumber]

Kareta api[édit | édit sumber]

Jalan tol[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg