Air Hitam, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Air Hitam, Lampung Barat)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Air Hitam

Peta lokasi Kacamatan Air Hitam
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Air Hitam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Barat Citakan:Air Hitam, Lampung Barat


Nuvola filesystems folder home.png