Air Hitam, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Air Hitam
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.04.19
Désa/kalurahan-

Air Hitam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Lampung, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Kulon Citakan:Air Hitam, Lampung Kulon